Kunststof zwembaden

Kunststof bakken voor zwembaden

Zwembad hard plastic

We ontwikkelen en fabriceren kunststof bakken voor de aanleg van zwembaden. Deze kunststof zwembaden zijn onderhoudsvrij en gaan levenslang mee.

Contact

Kunststof zwembad bak

Het voordeel van kunststof bakken om zwembaden mee aan te leggen zit hem in de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. De kunststof zwembaden gaan levenslang mee, kunnen in vele vormen en maten gemaakt worden en zijn erg onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast zijn de UV bestendig, sterk en duurzaam en makkelijk in te bouwen. De zwembaden zijn goed geïsoleerd, van hoge kwaliteit, snel leverbaar en je kunt kiezen uit meerdere kleuren.

Zwembaden op maat

We maken zwembaden voor zwembadleveranciers en voor particulieren. Wij leggen het zwembad ook voor je aan als je wilt. Of we voorzien je van advies of hulp waarmee je het zelf kunt doen.

Besturing voor je zwembad

Ook het besturingssysteem voor je zwembad kun je bij ons bestellen. Daarbij kunnen we het complete besturingssysteem in de grond verwerken. Dus geen aparte ruimte bovengronds nodig voor je apparatuur.

Met ons specialisme en onze diverse machines zijn de mogelijkheden enorm. Jarenlange ervaring combineren we met nieuwe kennis en de modernste technologieën.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een kunststof zwembad bak voor jou? We horen graag waar jij naar op zoek bent en gaan graag met je in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op.