Beschermkappen

Kunststof beschermkappen voor de veiligheid van mens én machine

Beschermkappen

Onze beschermkappen fabriceren we uit Pet-G of polycarbonaat. In de volksmond worden ze ook wel genoemd:

Deze kappen zijn ideaal om de gevaarlijke onderdelen in machines af te schermen. Daarnaast zorgen ze voor bescherming en veiligheid van machine én personeel.

Contact

Onze beschermkappen tegen het Coronavirus

In de strijd tegen het Coronavirus worden onze beschermkappen ook ingezet in winkels en bij kassa’s.

Deze kappen beschermen jouw personeel én dragen bij aan de veiligheid van anderen.

Toepassing van de beschermkappen

Kunststof beschermkappen zijn de ideale oplossing voor het beschermen of afdekken van machines en/of elektronica.
Voor een optimale toepasbaarheid van de plexiglas beschermkappen fabriceren en leveren wij op maat.

Veiligheid waarborgen met beschermkappen

Veiligheid staat voorop in het productieproces: de machines en apparaten die gebruikt worden moeten natuurlijk veilig zijn voor het personeel. Daarom worden machines in eerste instantie gesloten of dicht ontworpen.

Maar vaak vereisen processen ook dat onderdelen open zijn voor gevallen waarbij bijvoorbeeld visuele controle van toepassing is. Open onderdelen komen ook voor om bepaalde onderdelen af te kunnen stellen. Met beschermkappen is dat mogelijk, op een veilige manier. Onze kappen maken we op maat voor zowel grotere- als kleinere machines.

Beschermkappen voor jou

We gaan graag met jou in gesprek. Horen naar welke oplossing jij zoekt voor jouw machine. Wat kunnen wij betekenen met onze beschermkappen?

Met ons specialisme en onze diverse machines zijn de mogelijkheden enorm. Jarenlange ervaring combineren we met nieuwe kennis en de modernste technologieën.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van beschermkappen voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.