Beschermkappen

Veiligheid met kunststof beschermkappen

 

Kunststof beschermkappen

Onze beschermkappen fabriceren we uit Pet-G of polycarbonaat. In de volksmond worden ze plexiglas beschermkappen genoemd. Ze zijn ideaal om de gevaarlijke onderdelen in machines af te schermen. Een kunststof beschermkap zorgt voor bescherming en veiligheid van machine én personeel.

Veiligheid voorop met een plexiglas beschermkap

Kunststof beschermkappen zijn de ideale oplossing voor het beschermen of afdekken van machines of elektronica.

Voor een optimale toepasbaarheid van de plexiglas beschermkappen fabriceren en leveren wij op maat. Zo zorgen de beschermkappen voor de veiligheid van de machines en voor de veiligheid van de medewerkers die ermee werken.

Toepassing kunststof beschermkappen

Machines en apparaten die gebruikt worden in een productieproces moeten natuurlijk veilig zijn. Daarom worden machines in eerste instantie gesloten of dicht ontworpen. Maar vaak vereisen processen ook dat onderdelen open zijn voor gevallen waarbij bijvoorbeeld visuele controle van toepassing is. Open onderdelen komen ook voor om bepaalde onderdelen af te kunnen stellen.

Met kunststof beschermkappen is dat mogelijk, op een veilige manier. Onze kunststof beschermkappen maken we op maat voor zowel grotere als kleinere machines.

Beschermkap plexiglas op maat

We gaan graag met jou in gesprek. Horen naar welke oplossing jij zoekt voor jouw machine. Wat kunnen wij betekenen met onze plexiglas beschermkappen. Met ons specialisme en onze diverse machines zijn de mogelijkheden enorm. Jarenlange ervaring combineren we met nieuwe kennis en de modernste technologieën.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van beschermkappen voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.