Constructieplaten

Constructieplaten op maat

PE en PP constructieplaten

Kunststof constructieplaten worden door ons op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn enorm: onbeperkte lengte en tot wel 4 meter breed. De PE (Polyethyleen) en PP (Polypropeen of Polypropyleen) constructieplaten voldoen aan vele specifieke eisen.

Contact

Sterke eigenschappen constructieplaat

Onze constructieplaten kennen buitengewoon constructieve eigenschappen. Eén constructieplaat bestaat uit twee spuitgegoten platen met aan één zijde een mee gespoten rooster. Beide platen zijn aan de roosterzijde door middel van een spiegellas verbonden. Hierdoor ontstaan sterke constructieplaten met roosterkern. 

De onder andere door Paneltim aangeleverde platen zijn licht, robuust en zeer sterk. Door deze combinatie zijn constructieplaten de oplossing voor vele industriële- en technische uitdagingen.

Toepassing constructieplaten

Onze kunststof constructieplaten zijn erg breed inzetbaar in de industrie. De platen nemen geen vocht op, zijn slijtvast, goed chemisch resistent en hygiënisch. Door de goede prijs-kwaliteitsverhouding worden constructieplaten erg veel toepast. Denk hierbij aan de inrichting van stallen, technische en sanitaire ruimtes.

Een constructieplaat is ook de basis voor de bouw van kunststof luchtwassers, luchtkanalen en warmtewisselaars. Omdat de constructieplaten watervast zijn, zijn ze ook ideaal voor de bouw van watertanks, vistanks, waterreservoirs en kunststof zwembaden.

Constructieplaten voor jou

We gaan graag met je in gesprek. Horen naar welke oplossing jij zoekt. En wat daarvoor kunnen betekenen met onze constructieplaten. Met ons specialisme en onze diverse machines zijn de mogelijkheden enorm. Jarenlange ervaring combineren we met nieuwe kennis en de modernste technologieën.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze constructieplaten? Neem vrijblijvend contact met ons op.