Vloeistofbassins

Rond, vierkant en extra stevig

Kunststof bassins

We ontwikkelen en fabriceren kunststof tanks voor de visserij, kwekerij en voedselindustrie. Onze kunststof vloeistoftanks en bassins maken we op maat. Zowel rond als vierkant. Wij zijn gespecialiseerd in de versteviging waardoor onze kunststof vloeistoftanks niet bol gaan staan.

Contact

Toepassing watertanks

Onze vloeistoftanks worden door visserijen, kwekerijen en de voedselindustrie gebruikt. Bassins tot 1000 liter nodig? Of zelfs meer? Dat kan. Wij hebben al diverse tanks geleverd aan viskwekers zoals onder andere meervalkwekerijen. Ook is het fabriceren en leveren van sorteerbakken of filterbakken geen probleem.

Kunststof vloeistoftank

We gaan graag met je in gesprek. Horen naar welke oplossing jij zoekt. Wat kunnen wij betekenen met onze kunststof bassins. Met ons specialisme en onze diverse machines zijn de mogelijkheden enorm. Jarenlange ervaring combineren we met nieuwe kennis en de modernste technologieën.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van kunststof watertanks op maat, voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.