Kunststof luchtkanalen

Verse lucht met kunststof luchtkanalen

Kunststof luchtkanalen

Kunststof luchtkanalen zijn licht, sterk en erg gebruiksvriendelijk. Luchtkanalen maken we uit diverse kunststof materialen. Waaronder zelfs ook vlamdovende kunststoffen. Onze kunststof luchtkanalen worden uit volkernplaten of constructieplaten op maat vervaardigd.

Contact

Luchtkanalen rechthoekig

We kunnen de kunststof luchtkanalen zowel rechthoekig, vierkant als rond leveren.

Vele voordelen met kunststof luchtkanalen

Kunststof luchtkanalen kennen vele voordelen en worden daardoor steeds vaker toegepast. Onze luchtkanalen voldoen aan vele eisen, zijn makkelijk te bewerken en daardoor een prima oplossing voor jouw probleem. De luchtkanalen zorgen voor een efficiënt transport van lucht. Hoge isolatiewaardes, nagenoeg geen drukverlies. En doordat de kunststof luchtkanalen glad zijn afgewerkt ook weinig hechting van vuil.
Daarnaast zijn onze kunststof luchtkanalen erg licht zodat zelfs grote luchtkanalen makkelijk geplaatst kunnen worden. De kanalen zijn in vele kleuren te leveren en zijn erg onderhoudsvriendelijk.

Toepassing luchtkanalen

Onze kunststof luchtkanalen leveren we aan industrie en aan de agrarische sector. De toepassing is erg breed; van afvoeren van verruilde lucht tot toevoer van schone lucht. Ook in de voedingsindustrie leveren wij aan diverse opdrachtgevers.

Luchtkanalen op maat

We gaan graag met je in gesprek. Horen naar welke oplossing jij zoekt. Wat kunnen wij betekenen met onze kunststof luchtkanalen. Met ons specialisme en onze diverse machines zijn de mogelijkheden enorm. Jarenlange ervaring combineren we met nieuwe kennis en de modernste technologieën.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van kunststof luchtkanalen voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.